Foto's van de DJs en live muzikanten
DJ & Discobar

Een goeie DJ is een must op elk stijlvol feest. De sfeer van Uw dansavond hangt volledig van hem of haar af.

Ons DJ-team is klein maar krachtig. Kwaliteit gaat bij ons voor op kwantiteit. Onze vier DJ’s gaan graag mee in Uw denkpiste en werken gedurende de avond op de details. We zijn tevens aanwezig vanaf het begin van het avondgebeuren. Op die manier kunnen we als muzikale schakel optimaal meegroeien in Uw verhaal. Een bedrijfsfeest, huwelijk, privé-feest, jubileumfeest of verjaardagsfeest wordt daarenboven verfijnd aangekleed met lichteffecten die in de door U gekozen ruimte volledig tot hun recht komen. Ook onze klankinstallatie zorgt voor een heldere sound. Er is niets zo hinderlijk dan té veel basgeluid. De muziek staat sterk genoeg en heeft genoeg punch maar nooit loeihard. Een trouwfeest van tien jaar geleden is heel anders dan een trouwfeest de dag van vandaag. Er zijn de dag van vandaag op een trouwfeest twee groepen van mensen : zij die op een passieve manier genieten van de optimale sfeer en zij die actief willen deelnemen aan het feest. De DJ doet er goed aan om zeker op een trouwfeest en een personeelsfeest mainstream te draaien : géén uitersten . Op een trouwfeest of huwelijk zorgen we dat zowel jonge als minder jonge mensen de muziek krijgen waar ze naar verlangen. Elk verzoeknummer wordt binnen de 20 minuten gedraaid. Als rode draad nemen we de muziek die het koppel wenst. Onze Dj’s hebben een gemiddelde van 80.000 vaste originele nummers bij. Dankzij ons eigen versterkt mobiel internetsysteem, is het mogelijk om op elk muzikaal verzoek positief in te gaan. Onze DJ’s zijn aangesloten op een betalend systeem met miljoenen originele en kraakheldere songs van de jaren ’40 tot op heden. Ze kunnen onmiddellijk de hitparade van verschillende landen en culturen raadplegen en deze songs legaal opvragen.

Als allround DJ draaien we op stijlvolle feesten in binnen-en buitenland. De muziek staat bij ons centraal : géén gepraat door de micro, géén spelletjes,…. Enkel de beste muziek die voor zich spreekt….. kwaliteit staat bij ons altijd op één.

U kan bij ons ook een discobar huren zonder DJ voor Uw privé feest, trouwfeest of huwelijk, verjaardagsfeest, huwelijksjubileum,….