Bandleader Manu Roofthooft (°1971)

Manu kreeg een professionele opleiding als muzikant-organist in het klassieke genre. Wanneer zijn interesse naar het lichte genre uitgaat, specialiseert hij zich dan ook hierin. Later kreeg hij ook een bijkomende opleiding als DJ. Na dit jarenlang als hobby te hebben uitgeoefend gaat Manu als full-time DJ-muzikant aan de slag in 1998. Dankzij de zeer rijke muziekkennis vanaf de jaren'50 tot op heden is Manu momenteel een veelgevraagd DJ voor bedrijfsfeesten en huwelijksfeesten.
In 2000 richtte Manu zijn eigen coverband op : "the M-Band". De groep staat bekend in Vlaanderen omwille van zijn professionaliteit, flexibilileit en beleefdheid tegenover klanten en publiek. Tevens is the M-Band één van de bands met de meest veelzijdige muziekstijlen en genres in Vlaanderen.
Momenteel werkt Manu met negen vaste medewerkers in het team van DSO Music. Jaarlijks verzorgen zij zo'n 120-tal optredens , allemaal in zeer stijlvolle feestzalen en gelegenheden.

Trompettist Gunter (°1968)

Gunter behaalde een einddiploma notenleer , trompet en muziekgeschiedenis. Hij kreeg les van Albert De Keyzer , Theo Mertens en Guy Godts.

Gunter was jaren cornettist bij de Brass-Band Midden Brabant en trompettist bij Boom Big Band. Door zijn jarenlange ervaring en contacten met musici in binnen-en buitenland, mag hij met trots terugblikken dat hij o.a. Ernie Hammes een persoonlijke vriend mag noemen. Bij DSO MUSIC werd Gunter als trompettist geslecteerd uit een tiental kandidaten. Gunter is sinds 2004 werkzaam bij The-M-Band.

Zanger/Klarinettist Tom (°1972)

Deze klassiek-geschoolde zanger/klarinettist begon als achtjarige sopraan in het St-Romboutsknapenkoor. Een tweetal jaren later zong hij in musicals zoals" Oliver Twist" en "Joseph and his amazing technicolour dreamcoat".
Tom werkte als operazanger voor de Vlaamse Opera van 1994 tot 2000. Hij debuteerde daar met Benjamin Brittens complexe meesterwerk "Billy Budd". Tom kreeg les van Dirk Van Croonenborgh. Hij maakt deel uit van The M-Band én van de bluesband "Blue Fever". Tom Maldrin, de man met de stem van fluweel en het karakter van de jonge Joe Cocker.

Zanger Johan (°1972)

Zanger bij "The M-Band" sinds het eerste uur: 1996. Zijn stem heeft enige gelijkenis met die van Billy Joel. Johan zingt ook erg graag met akoestische pianobegeleiding. Sinds zijn 12de levensjaar is hij gepassioneerd door muziek en in het bijzonder het zingen. Met zijn geschoolde stem schittert hij in de "slow ballads". Ook het tempo werk en de stevige rock & roll-muziek mogen er best wezen. Johan was laureaat bij soundmixwedstrijden in binnen- en buitenland. Johan en Manu treden vaak op als duo en verzorgen bedrijfsrecepties, diners en aperitiefconcerten. In 2001 werd ook Johan laureaat van de music funeral-award-wedstrijd in Mechelen. Hij wordt sindsdien regelmatig gevraagd als live-muzikant voor huwelijksmissen.

Zangeres Cheeru (°1982)

Cheeru is mezzo-sopraan en is in de entertainment-sector van zowat alle markten thuis. Haar professionele opleiding genoot ze eerst aan de Kunsthumaniora van Antwerpen, nadien, Jazzstudio richting zang specifiek.
Privélessen zang kreeg ze nog bij onder andere Maria Verhaert, David Davidse en David Verbeeck. Cheeru deed ook musicalstages in het Koninklijk Ballet Van Vlaanderen.
Qua T.V.-werk verzorgde ze gastrollen in onder meer Kaat & Co, Wittekerke en Aspe. Voor Studio 100 deed ze mee aan de productie "Sneeuwitje". Cheeru werd gevraagd als zangeres om samen de tourneé te verzorgen "From Russuia with love" van Helmut Lotti, en ze werkte als backingzangeres samen aan een opname met Celine Dion. Tijdens de periode 2002-2003 was Cheeru te zien bij de Vlaamse Opera in "La Traviata".
Ze werkt als freelance voor DSO Music (The M-Band) en verzorgt ook huwelijksmissen.

DJ Eric (°1974)

Eric is naast Top-DJ ook zaakvoerder van "Goldstar". Dit bedrijf levert randapparatuur, geluid en licht van topkwaliteit. Voor DSO Music & The M-Band wordt er door hem dus ook op technisch vlak gezorgd, dat alles keurig in orde is. De kwaliteit wordt hoog gehouden door merken zoals "Rodec", "Denon",...

Danny (°1968)

Als kind van twee fantastische ouders die beide beroepsmuzikant waren groeide Danny op met muziek als speelgoed. Na zijn studies aan de Jazzstudio en het Koninklijk Muziekconservatorium begon muziekcarriëre op volle toeren te draaien. Een legendarische periode brak aan : de BRT Bigband olv wijlen Freddy Sunder, The Skyliners olv wijlen Henk van Montfoort, een goede samenwerking met Gaston en Leo. Danny speelde in binnen- en buitenland als begeleider én solist voor wijlen Conny Vandenbos, Willeke Alberti, Lee Towers, The Three Degrees, The Supremes en een 20-tal concerten met Shirley Bassey + de vele solo en privé-optredens in stijlvolle feestzalen en privé etablissementen.
Danny speelt zowel tenorsaxofoon, altsaxofoon en dwarsfluit.

Mireille (zangeres) (° 1968)

Deze allround zangeres studeerde aan de voormalige Studio Herman Teirlinck te Antwerpen. Naast haar eigen activiteiten in de theaterwereld zingt Mireille bij DSO MUSIC zowel voor bedrijfsfeesten , trouwfeesten, privé feesten en verjaardagsfeesten maar verzorgt tevens de muziek voor de huwelijksviering en huwelijksmis met ons Duo Allegro. Op onze site zijn van haar ook luisterfragmenten terug te vinden.

Martine (zangeres) (° 1969)

Een gouden stem en een natuurlijktalent. Dat mag gerust gezegd worden van Martine. Elk muziekgenre zal zij op haar manier vertolken. Martine studeerde notenleer aan de plaatselijke muziekacademie. Ze nam deel aan één van de VTM-soundmixwedstrijden waar ze in de halve finale eindigde. Martine zingt bij ons de muziek op een huwelijksviering en huwelijksmis en ze verleent haar medewerking aan elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest en trouwfeest, verjaardagsfeest en jubileum, wanneer ze beschikbaar is voor DSO MUSIC.

Patricia (zangeres) (° 1964)

Patricia genoot een uitgebreide opleiding in de muziek- en toneelopleiding stond ze zowel solo als backing op de podia en kan een opmerkelijk uitgebreide lijst van samenwerking voorleggen: The Golden Bis Band, Zippo Band ,als backing achter Helmut Lotti, Sabine Tiels, Loes Van Den Heuvel, Guy Swinnen, Wendy van Wanten, Margriet Hermans, Lee Towers, Peter Koelewijn, Maywood... het zijn enkele van de vele samenwerkingsverbanden die aantonen dat Patricia niet zomaar een artieste is en bijna 20 jaar gewacht heeft om, medium 2005, haar eerste single "We belong to the night" uit te brengen Ze stond op de eerste rij achter Helmut Lotti tijdens zijn succesvolle Classic-uitgaven. Zelfs aan filmopnamen ging ze niet voorbij. Patricia vertolkte met Cum Laude het lied "Dag vreemde man" met een ode aan Ann Christy. Begin 2003 werd ze verkozen om: De roos, het bloempje en de rozen en de slang te vertolken. Ook in de musical "De kleine prins" en de VTM-serie "Spoed" was Patricia terug te vinden, zonder te vergeten dat ze tijdens Markt-Rock Leuven een duet zong met Helmut Lotti. Bij DSO Music verzorgt ze stijlvolle bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, verjaardagsfeesten en muziek bij een huwelijk en een huwelijksviering. Ze is ook een veel gevraagde zangeres op een begrafenis of uitvaart met het ensemble cOEm laude van Manu Roofthooft ; en dat omwille van haar licht-klassieke musicalstem die ze op haar eigen, unieke manier weet te gebruiken in zowat alle muziekstijlen, gaande van klassiek over licht-klassiek tot eigentijds.