Foto's van de DJs en live muzikanten
Muziek voor huwelijksmis of viering

Een woordje uitleg specifiek over muziek in de huwelijksviering en huwelijksmis : de muziek tijdens de ceremonie in de kerk of in een zelf gekozen privé ruimte.

Muziek huwelijk en huwelijksceremonie door DUO ALLEGRO…..omdat kwaliteit bij ons altijd op één staat.

Met ons Duo Allegro brengen we muziek op maat tijdens een huwelijksviering of huwelijksmis en zingen we de liedjes waarvan U houdt. In een stijlvolle huwelijksviering is er plaats voor een 6-tal liedjes die door ons qua timing perfect worden ingepast. U hoef zich niet te beperken tot 6 liedjes. Wanneer sommige huwelijksmissen plaats en ruimte bieden voor meerdere liederen , dan willen we graag in dit verhaal meegaan. We blijven immers streven naar één doel : van Uw huwelijksmis een bijzonder en vooral uniek moment maken: een moment dat bij velen nog lang in het geheugen zal blijven naklinken.

Het moment van een huwelijksviering, huwelijksjubileum of dankviering blijft nog altijd een intiem moment. De muziek valt of staat met de manier waarop een gekozen lied wordt uitgevoerd. Percussie, drums en zware bassen zijn op zo’n moment misplaatst. Een puur en verfijnd muziekarrangement met enkel een ondersteuning van een piano, een gitaar en enkele violen op de achtergrond volstaan dus om Uw lievelingsmuziek tijdens de huwelijkviering volledig tot zijn recht te laten komen.

Dankzij een goed gebruik van een professioneel en verfijnd begeleidingsinstrument : de Yamaha Tyros 3 en 4, komen we tot een resultaat van verschillende klankpaletten die als een orkest, als een harmonie , bij elkaar passen. Bij Duo Allegro werken we met 3 topzangeressen die als geen ander de melodie als poëzie , al zingend kunnen vertellen. Zoals U hoort in onze luisterfragmenten is elke stem anders en uniek. Wij bepalen samen met U de stem die het best bij Uw muziekkeuze past.

Wanneer U met ons een engagement aangaat wordt er altijd een contract gemaakt. Tevens stellen we een persoonlijke afspraak zeer op prijs. U bent altijd welkom op ons kantoor te Deurne-Antwerpen. Om U zoveel mogelijk fileleed te besparen kan dat niet alleen tijdens weekdagen en weekavonden maar ook op zondagnamiddag, telkens op afspraak. Op die manier laat U niets aan het toeval over en kan U vaststellen dat wij correcte mensen zijn die hun vak , full-time en met liefde uitoefenen.

Ons repertoire betreft huwelijksmis en huwelijksviering is zeer uitgebreid. Naast liederen in het Nederlands, Engels en Frans hebben we ook muziek op ons repertoire staan dat in het Spaans,Italiaans of Latijn wordt gezongen. Op vraag sturen we U dit graag toe per mail.

Wanneer U achteraf de muziek van Uw huwelijk, mits een kleine vergoeding, op een CD wenst dan kan dat. Onze aparte muziekstudio biedt vele mogelijkheden om mooie opnames te maken. De muziek die U echter op onze site hoort is live opgenomen.