DSO Live Music band

LIVE BAND MET EEN MAGISCHE SOUND EN EEN BIJZONDER GROTE VERSCHEIDENHEID AAN MUZIEKSTIJLEN

Beluister onderstaande muziekdemo's:

DANCE WITHE MY FATHER CELINE DION SAX DEMO
PLEASE ME CARDI BRUNO MARS SAX DEMO
RUN TO YOU SAX DEMO
SENIORITA SHAWN MENDEZ SAX DEMO
SEVEN RINGS ARIANA GRANDE SAX DEMO
THE ONE THAT I WANT
WHATS A WOMAN
THE FIRST THE LAST
PASSENGER
THE BOOK OF LOVE live demo
MARRY YOU live muziek demo
ET SI TU NEXISTE PAS
SHOW ME LOVE live opname DEMO
WARME DAGEN
SHOTGUN
LILY WAS HERE
GYPSY KINGS MEDLEY
ROCK AND ROLL MEDLEY
JUST A FRIEND OF MINE
EVERYTHING
THE PINK PANTH ER
IF I AINT GOT YOU live opna 7 april 2019
VURIGE TONGEN
JUBEL SAX live demo live band
SWAY
E NE VEUX PAS TRAVAILLER
TOMORROWLAND style -demo live

De muziek die U hier hoort is allemaal live opgenomen. U hoort een orkest dat qua muziekgenres , qua mogelijkheden en qua bezetting als geen ander, kan inspelen op de behoeften van elke klant. Een feest of receptie dat wij verzorgen is altijd "puur maatwerk" . Ons repertoire, onze talenkennis, onze ervaring zijn enorm uitgebreid en uniek in Vlaanderen. Als muzikanten zijn we dan ook klassiek, conservatorium geschoold en moeten we het in tegenstelling tot vele andere orkesten niet hebben van volumes, van decibels maar wel van de verfijning en de afwerking in de live muziek die we uitvoeren. Live muziek brengen met een orkest, zonder dat je met een oorverdovende pijn huiswaarts moet keren : dat is de kunst van een klassevol orkest, dat op iedereen en alles kan inspelen als geen ander.
We spelen maximum 4 uur live ( meestal in volgende formule) ; live backgroundmusic ; live dansset De ideale all-in-formule is er een met DJ-werk op top-niveau, aansluitend tot het einde.

Elk stijlvol trouwfeest , bedrijfsfeest of privé feest is anders. Daarom is het een "must" om als live ensemble én als dj all-round te zijn zoals U kan horen. Alle mogelijke muziekstijlen kunnen aan bod komen : van rustige slows over onvervalste disco en de klassiekers uit de rockmuziek tot de nederlandse,franse,duitse,engelse,spaanse en italiaanse hits uit het schlager-segment.

Bij DSO MUSIC * DSO COMPANY is het heel eenvoudig : U VRAAGT - WIJ SPELEN EN DRAAIEN.

Onze dj draait op elk trouwfeest tot het einde. Er worden géén overuren aangerekend. Onze dj beschikt over méér dan 10 miljoen songs die onmiddellijk kunnen gedraaid worden. U kan deze dj uiteraard ook huren zonder gebruik te maken van de combinatieformule LIVE MUZIEK & DJ. Vraag achter de all-in prijs van de dj en reserveer tijdig.