Personeelsfeest

Voor de 3de keer op rij hadden we jullie live ingehuurd voor ons jaarlijks personeelsfeest. Dank je wel want jullie zorgden opnieuw voor een meer dan optimale sfeer voor alle aanwezigen. De live muziek wordt perfect in balans Graag dus tot volgend jaar..misschien met een extra saxofoon-act ?

Evi Claerbaut

Trouwfeest

Via de website heb ik jullie toevallig leren kennen. De luisterfragmenten spraken me enorm aan. Mijn man en ik waren wel benieuwd of dit live ook zo zou klinken maar jullie hebben het met zijn allen op ons trouwfeest overtroffen. Dit bericht stuur ik dus heel graag naar alle muzikanten en jullie dj toe.

Saskia Peters

Feest 12 Januari 2019. Feestzaal La Butte aux Bois Limburg

In naam van onze advocatenvereniging wensen we te reageren op onze 3 jaarlijkse avond die we organiseren.
We stonden echt verbaasd van de kwaliteit die jullie brachten met zijn 4. De start van de avond was meteen een schot in de roos met de muziek van Norah Jones en het ging nog crescendo... de dansvloer heeft altijd vol gestaan. De afwisseling van de live muziek was subliem..kortom..binnen 3 jaar mag je opnieuw van ons een belletje verwachten.

Vera De Koninck vanwege advocatenvereniging ADVOBIS

Bal American Women Association. Limburg 4 januari 2019

Wauwww..! Dank voor jullie bijdrage. Manu , jij hebt samen met je muzikanten gezorgd voor muziek op hoog niveau. Het eerste deel van de avond hebben jullie met veel afwisseling zachtjes ingezet. Het dansen was bijzonder geslaagd. Misschien 1 minpuntje... de basklanken waren té fel in de zijkant van de feestzaal.

Groeten uit Gent. Lucas De Wandel

Feest 29 december 2018

Blij dat we met jullie live band de juiste keuze hebben gemaakt. Zowel zanger als zangeres waren sterk. De percussie en de sax zijn grote talenten binnen jullie band

Lieve Janssen

Feest 15 december 2018. GHELAMCO GENT

Merci om van mijn 50ste verjaardag een muzikaal onvergetelijk moment te maken. We dachten eerst de groep Domino te vragen maar zij waren reeds bezet.. zo kwamen we bij jullie terecht en daar hebben we geen seconde spijt van.

Joris Tegenbosch

Feest 24 november 2018. Feestzaal Auberge du Pêcheur Sint Martens Latem

Een super trouwfeest hebben we gehad mede dankzij jullie coverband en discobar. Die songs van Dua Lipa en Calvin harris hebben jullie op een sublieme manier weten te performen. Jullie zijn méér dan gewone beroepsmuzikanten !!!
Ook jullie DJ is muzikaal straf.

Sacha De Vriendt en Melissa Schouteten

Trouwfeest 28 juni 2014

Wauw mensen!
Onder meer dankzij jullie was ons trouwfeest dé max. Prachtige muziek uit de hitparade van 2014 ….we hebben het weinige coverbands horen en zien spelen. Jammer dat we maar 1 keer trouwen voor Jullie;anders waren jullie er volgende keer opnieuw bij.

Nele en Anthony Deckers, Aalst

Feest 21 juni 2014

Mag ik de zangeres en de pianist een ferme pluim geven voor de manier waarop ze ons feest een ware muzikale aanvulling gaven? De vorige keren hadden we ook live muziek maar dat was steeds te luid. Jullie hebben dat perfect aangevoeld.

Bart De Groef, Sint-Truiden

Trouwfeest 7 juni 2014

Prachtig en nooit gezien en gehoord…dit soort reacties kregen we van oa. Onze beste vrienden die speciaal vanuit Frankrijk kwamen om ons huwelijk mee te maken. Jullie hebben gezorgd voor een top DJ en verfijnde live muziek tijdens het dinner. De jazzy muziek m.o.m. Billy Jean was zoooo mooi. Dank je, dank je.

Anoniem

Bruiloft 24 mei 2014

Beste Manu en bandleden, Ons vertrouwen was al groot in DSO MUSIC. Na ons trouwfeest is dat alleen maar gegroeid. Het was nog beter dan we verwacht hadden. Ik wil U, Manu in het bijzonder bedanken voor de loyaliteit die je aan de dag legde betreft de timing van ons huwelijk; het liep allemaal grondig uit en toch bleef jij met je coverband professioneel en rustig. Chapeau !

Eline en Dirk De Meester uit Eeklo

Huwelijk 14 december 2013

Het was suuuuuper ! …. Veel complimentjes gekregen over de zang en piano.

Groetjes – Sabrina en Koen

Bruiloft 7 december 2013

We hebben al heel wat live gehoord en gezien maar wat U gedaan heeft voor ons trouwfeest op 7 december was verbazingwekkend. We kregen kippenvel van de verschillende muziekstijlen die perfect op mekaar volgden. Ook de DJ William heeft na de live set het publiek nog lang warm gehouden. We wensen U, Manu en de muzikanten een fantastisch oudejaar en vooral een optimale gezondheid (succes hebben jullie al dus dat hoeft eigenlijk niet toegewenst te worden).

Familie Dehenauw uit Westrem

Trouwfeest 30 nov 2013

't Is weeral een tijdje geleden en toch blijft de goeie sfeer van ons feest hangen. Hoewel het weer te wensen over liet hebben jullie met de zangeres, zanger en gitarist gezorgd voor vuurwerk. Iedereen zei dat het bij momenten adembenemend was en zo'n mooie warme klanken van de pianist. Het nummer Proud mary vonden wij persoonlijk de max ! Dank je wel voor jullie muzikale support. Het was toptoptop….

Greet Van Beulen en Ignace De Weerdt

Huwelijksviering 9 augustus 2013

Hallo, wij willen jullie heel erg bedanken voor het superfeest!!! Jullie (band + dj) waren gewoonweg SUPER !!!!
We hebben veel lovende woorden over jullie gekregen en iedereen heeft zich geamuseerd !!!
Voor velen was het al lang geleden dat ze nog zo geswingd hebben !!!
SUPER TOP FANTASTISCH .... GEWOON AF!
Groetjes

Dorien & Michaël

Huwelijksmis 13 juli 2013

Nogmaals bedankt Duo Allegro voor de manier waarop jullie onze huwelijksmis hebben verzorgd. Mijn tante zei: er zijn géén woorden voor op welke wonderbaarlijke manier de muziek zo prachtig de ruimte van de kerk vulde. Jullie muziek en zang kwam precies als een engel uit de hemel. Iedereen werd muisstil bij het horen van het lied van Bruno Mars. Wij zullen dit gevoel nooit vergeten. Ongelofelijk !!!!

Tine en Bruce

18 mei 2013

We zijn zeer tevreden over jullie manier van aanpakken en uitvoeren. Nergens valt iets op aan te merken. Vooral het feit dat jullie zeer goed rekening houden met wat de klant vraagt, appreciëren we enorm. Ook verzoekjes van anderen werden direct gedraaid. Dus wat ons betreft alleen maar goeie commentaar!

Sanne en Roel.

Reactie op live muziek huwelijk 27 oktober 2012 – Limburg Heusden Zolder

Goedemiddag Manu,

200 % tevreden met uw optreden op ons feest,echt professioneel gebracht !!! Zeer veel goede reacties gekregen van onze gasten. Zeker tot nog eens op een volgend feest.

DIKKE PROFICIAT !!!!

Geert Schops

20 oktober 2012 – reactie op DJ personeelsfeest te Groot Bijgaarden

Beste Dj,

Wij danken je van harte voor je inzet vorige zaterdag. De muziek was in orde ! Wat mij betreft, ben je er volgend jaar weer bij.

Met vriendelijke groeten, Cordialement, Kind regards, Mit freundlichen Grüßen,

Carine Servranckx
Management Assistant
Rendac

Reactie live muziek huwelijksviering 13 oktober 2012 - Geraardsbergen

Hallo,

Nogmaals dank voor de mooie live muziek die jullie gebracht hebben. Mijn moed kwam soms heel hoog en het was prachtig in één woord.

Iedereen genoot ervan en was zéér tevreden van de muziek

Het was super ! Als ik iemand weet raad ik jullie hen zeker aan

Merci van ons allen.

Groetjes , Christophe & Ilse
Geraardsbergen

29 september 2012 – reactie live Music huwelijk

Eindelijk vind ik wat tijd om je te bedanken voor de cd's die u ons toestuurde. Het is een mooi aandenken aan onze heerlijke huwelijksdag van 29/9/2012. Jammer genoeg werden ze licht beschadigd, waarschijnlijk in de post, want naar het einde van de cd (alle twee) bleef de "plaat" hangen. We zouden het echt appreciëren, mocht je er ons een nieuwe bezorgen en als het kan mèt het liedje erbij van onze openingsdans nl "9000000 bycicles" aub.

Tijdens ons feest hebben we het heel druk gehad met onze genodigden. Daardoor kregen we misschien iets te weinig kans om ten volle te genieten van jullie optreden, maar we vonden jullie keigoed en nogmaals dank voor de sfeervolle avond.

Toen we naar de cd luisterden, beseften we pas écht hoe professioneel jullie wel zijn en hoe fantastisch de keyboardspeler en de zangeres onze lievelingssongs hebben gebracht.

Misschien komen we jullie nog wel eens tegen om gewoon te genieten van de muziek.

Met vriendelijke groeten,

Rita en bruno

8 september 2012 – reactie op live muziek misviering te Nieuwerkerken

Beste Manu,

Wij staan erop om jou en de zangeres langs deze weg nogmaals bedanken voor de schitterende en mooie klanken tijdens onze huwelijksviering op 8 september in Nieuwerkerken.

Het maakte onze misviering compleet!!!

Groetjes,

Dimitri & Eveline.

7 september 2012 reactie foto-en dvdreportage + live muziek en discobar op huwelijk

Hoi Manu en groep,

Ik wil jullie alvast bedanken voor de fantastische muziek op ons huwelijk. We hebben heel veel positieve commentaar mogen ontvangen. BEDANKT! Wij hopen in de toekomst nog eens beroep op jullie te doen.

Heb jij enig idee wanneer we de foto’s die de fotografe bij jullie maakte van het avondfeest kunnen bekijken?

Groeten

Philippe & Charlotte

1 september 2012 – reactie op dj en discobar verjaardagsfeest te Ledegem

Het dj gebeuren dat jullie verzorgden tijdens ons exclusief verjaardagsfeest was méér dan dik in orde ! We willen u en uw organisatie daarvoor graag bedanken. Alles was in lounge-sfeer zoals beloofd. Ook vooraf was de lounge muziek die door de zangeres en de keyboardspeler live gebracht werd een grote meerwaarde. Er werd overal op ingespeeld. De muziek stond perfect van volume; zo konden onze klanten op een optimale wijze netwerken.

Tot de volgende

Rik Depaepe
Ledegem

Reactie 25 augustus 2012 – huwelijksfeest te Grimbergen – live Music en dj

Beste Manu,

bij deze willen wij DSO bedanken voor de perfecte organisatie van de muzikale omlijsting in de kerk en ons avondfeest.

De kwaliteit van de zang en begeleiding was fantastisch, evenals de DJ set achteraf. We hebben heel wat kippenvelmomenten beleefd; echt memorabel.

Oprechte dank aan de zangeres en Danny en de gitarist.

Mvg

Brenda en Gino Gailliaert-Van Ossel

6 augustus 2012 reactie op teksten begrafenis te Gent

Dag Manu,

Ik wou je nog even bedanken als voorganger en spreker op de afscheidsdienst deze morgen.

Alles is verlopen zoals het was voorzien, waarvoor dank. Je was dan ook een prima leider van deze uitvaartplechtigheid.

Hopelijk kruisen onze wegen nog ergens eens maar dan op een 'blijere' gebeurtenis.

Groeten,

Wendy

6 augustus 2012 reactie op teksten begrafenis te Gent

Dag Manu,

Ik wou je nog even bedanken als voorganger en spreker op de afscheidsdienst deze morgen.

Alles is verlopen zoals het was voorzien, waarvoor dank. Je was dan ook een prima leider van deze uitvaartplechtigheid.

Hopelijk kruisen onze wegen nog ergens eens maar dan op een 'blijere' gebeurtenis.

Groeten,

Wendy

3 augustus 2012 – reactie op huwelijk – totaalpakket – live muziek – dj – fotografe

Beste Manu,

In naam van mijn kersverse echtgenote en mezelf wil ik, ook al is het aan de late kant, u en Manuela nog bedanken voor de prachtige muziek tijdens onze huwelijksmis en het feest op 3 augustus. Ook de fotoreportage die jullie fotografe van ons maakte was bijzonder. We hebben achteraf uit verschillende hoeken heel positieve commentaar ontvangen!

We zijn heel blij dat we bij jullie het hele pakket voor onze “dag” genomen hebben.

Guy en Jill

3 augustus 2012 Reactie voorganger-spreker en live muziek op begrafenis

Beste Manu,

In naam van mijn moeder, zussen en broer, en de ganse familie wil ik u danken voor het prachtig en sereen brengen van liederen en muziek tijdens de uitvaardienst van onze papa.

De begrafenisondernemer heeft mij zelfs gevraagd waar ik jullie gevonden had. De vele mensen die zo onder de indruk waren van jullie muziek en de mooie stem van uw medecollega.

U had gevraagd wie ik was. Ik zat naast mijn moeder. U was pas vertrokken toen we van het kerkhof kwamen, ik vond het spijtig dat ik u niet persoonlijk kon bedanken.

Bij deze wil ik u en uw collega namens mezelf van harte mijn welgemeende dank zeggen.

Ik zal niet nalaten u aan te bevelen als er mensen zijn die mij naar u zouden vragen.

Nogmaals mijn hartelijke dank !

Met vriendelijke groeten

Linda Kasteleyn en familie.