DSO Live Music band

If I ain't got you
Nikita
Your song
The promise you made
Nossa Nossa
Billy Jean
Can't take my eyes off of you
Dear mr president
Infinity
Je ne veux pas travailler
Mercy
One Day
Pjanoo
Take five
Valerie
YOU'RE THE ONE THAT I WANT
Zomer
Jubel
Blurred lines
Wicked game

De muziek die U hier hoort is allemaal live opgenomen. U hoort een orkest dat qua muziekgenres , qua mogelijkheden en qua bezetting als geen ander, kan inspelen op de behoeften van elke klant. Een feest of receptie dat wij verzorgen is altijd "puur maatwerk" . Ons repertoire, onze talenkennis, onze ervaring zijn enorm uitgebreid en uniek in Vlaanderen. Als muzikanten zijn we dan ook klassiek, conservatorium geschoold en moeten we het in tegenstelling tot vele andere orkesten niet hebben van volumes, van decibels maar wel van de verfijning en de afwerking in de live muziek die we uitvoeren. Live muziek brengen met een orkest, zonder dat je met een oorverdovende pijn huiswaarts moet keren : dat is de kunst van een klassevol orkest, dat op iedereen en alles kan inspelen als geen ander.
We spelen maximum 4 uur live ( meestal in volgende formule) ; live backgroundmusic ; live dansset De ideale all-in-formule is er een met DJ-werk op top-niveau, aansluitend tot het einde.

Elk stijlvol trouwfeest , bedrijfsfeest of privé feest is anders. Daarom is het een "must" om als live ensemble én als dj all-round te zijn zoals U kan horen. Alle mogelijke muziekstijlen kunnen aan bod komen : van rustige slows over onvervalste disco en de klassiekers uit de rockmuziek tot de nederlandse,franse,duitse,engelse,spaanse en italiaanse hits uit het schlager-segment.

Bij DSO MUSIC * DSO COMPANY is het heel eenvoudig : U VRAAGT - WIJ SPELEN EN DRAAIEN.

Onze dj draait op elk trouwfeest tot het einde. Er worden géén overuren aangerekend. Onze dj beschikt over méér dan 10 miljoen songs die onmiddellijk kunnen gedraaid worden. U kan deze dj uiteraard ook huren zonder gebruik te maken van de combinatieformule LIVE MUZIEK & DJ. Vraag achter de all-in prijs van de dj en reserveer tijdig.